ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vicepremierul Andrei Galbur a susținut o prelegere la Colegiul Europei din Varșovia

09:05 | 12.04.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 12 apr. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul Andrei Galbur, ministru al Afacerilor Externe şi Integrării Europene, a susținut ieri o prelegere la Colegiul Europei, campusul Natolin de la Varșovia, a relatat pentru MOLDPRES Serviciul de informare și comunicare cu mass-media al MAEIE.

În cadrul prelegerii, șeful diplomației moldovenești a abordat subiecte actuale de politică externă a Republicii Moldova, cu accent pe progresele înregistrate în cadrul Parteneriatului Estic și agendei de reforme.

De asemenea, ministrul Galbur a adus mulțumiri Colegiului Europei pentru pregătirea studenților, inclusiv din Republica Moldova, și dezvoltarea profesională a acestora pentru activitatea ulterioară în cadrul autorităților naționale, care necesită o abordare strategică în domeniul relațiilor internaționale și afacerilor europene.

Absolvenți ai Colegiului Europei activează în prezent inclusiv în cadrul MAEIE.

img17002787

img17002787

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!