ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

O persoană a decedat, iar altele două s-au intoxicat în urma unor incendii

09:44 | 12.04.2017 Categorie: Societate

Chişinău, 12 apr. /MOLDPRES/. O persoană a decedat, iar altele două s-au intoxicat în această noapte în urma unor incendii, informează MOLDPRES.

Potrivit Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale, primul caz de incendiu în care a decedat o femeie în vîrstă de 92 de ani a avut loc în localitatea Sălcuța, raionul Căușeni. Incendiul s-ar fi produs de la o sobă. Cadavrul bătrînei a fost depistat de vecini, care au alertat pompierii și poliția.

Un alt caz, în care au avut de suferit doi oameni, a avut loc în satul Sadovoe din municipiul Bălți. O femeie în vîrstă de 46 de ani și feciorul acesteia în vîrstă de 19 ani s-au intoxicat cu monoxid de carbon, după ce locuința a fost cuprinsă de flăcări. În urma incendiului a fost afectat acoperișul casei și bunurile materiale din interior.

Toate circumstanțele și cauzele incendiilor urmează a fi stabilite.

Pompierii îndeamnă cetăţenii să respecte regulile antiincendiare și să utilizeze prudent focul. În caz de situații de risc, persoanele pot apela pentru ajutor la serviciul 901.

(Reporter A. Plitoc, editor A. Răileanu)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!