ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

La Edineţ se desfășoară Expo-tîrgul pascal „Accentele primăverii”

16:22 | 12.04.2017 Categorie: Economie

Chişinău, 12 apr. /MOLDPRES/. În perioada 12-15 aprilie 2017, la Edineţ, se desfăşoară cea de-a VIII-a ediţie a Expo-tîrgului pascal „Accentele primăverii”, informează MOLDPRES.

Evenimentul este organizat de filiala Edineţ a Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova în cooperare cu primăria oraşului Edineţ şi are drept obiectiv susţinerea şi promovarea producătorilor autohtoni.

Potrivit Inei Stanciu, director al filialei Edineţ a CCI, la Tîrg participă 34 de agenţi economici din Găgăuzia, Rîbniţa, municipiile Chişinău, Bălţi şi Edineţ, raioanele Sîngerei, Rîşcani, Ocniţa, Donduşeni şi Briceni.

Sursa citată a precizat că desfăşurarea tîrgurilor pascale le oferă consumatorilor posibilitatea de a achiziţiona produse originale, autohtone și la un preț avantajos. „Vizitatorii tîrgului vor găsi aici diferite produse de panificaţie, produse de patiserie, mezeluri, fructe şi legume, alte produse alimentare, ornamente pentru masa de Paşte etc. Totodată, la eveniment sînt prezenți și meşteri populari specializaţi în arta încondeierii ouălor, picturii icoanelor, podoabelor pascale ș.a.”, a subliniat Ina Stanciu.

Anual, filiala Edineţ a Camerei de Comerţ şi Industrie organizează șase expoziţii universale tradiţionale.

(Reporter A. Mardare, editor A. Răileanu)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!