ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vladimir Putin s-a întîlnit cu secretarul de stat american

19:30 | 12.04.2017 Categorie: Externe

Moscova, 12 apr. /MOLDPRES/. Președintele rus Vladimir Putin a avut miercuri, la Kremlin, o întrevedere cu secretarul de stat al SUA, Rex Tillerson, și cu ministrul de externe al Rusiei, Serghei Lavrov, după care cei doi miniștri au avut la rîndul lor convorbiri, a anunțat secretarul de presă al liderului rus, Dmitri Peskov, informează agenția de presă TASS, citată de AGERPRES și MOLDPRES.

„Președintele Rusiei, Vladimir Putin, îi primește la Kremlin pe secretarul de stat american (Rex) Tillerson și ministrul de externe rus Serghei Lavrov”, a spus Peskov.

Purtătorul de cuvînt al președinției ruse nu a făcut alte precizări cu privire la detaliile convorbirii pe care Putin a avut-o cu cei doi oficiali.

Secretarul de stat american și șeful diplomației ruse și-au început miercuri discuțiile la Moscova. Cei doi oficiali au făcut un schimb de declarații dure în ultimele zile cu privire la presupusul atac chimic din Siria, vizita lui Tillerson intervenind după ce președintele american Donald Trump a ordonat, pentru prima oară, un atac aerian asupra unui obiectiv al armatei siriene, de la începutul conflictului ce durează de peste șase ani.

(Editor A. Răileanu)

img17002829

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!