ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ministrul de Externe Andrei Galbur a avut o întrevedere cu Vicemareşalul Sejmului Republicii Polone

21:46 | 12.04.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 12 apr. /MOLDPRES/. Ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene al Republicii Moldova, Andrei Galbur, a avut astăzi, la Varşovia, o întrevedere cu Vicemareşalul Sejmului Republicii Polone, Ryszard Terlecki, relatează MOLDPRES citînd Serviciul de informare și comunicare cu mass-media al MAEIE.

În cadrul discuţiilor a fost abordată colaborarea bilaterală la nivel local şi regional dintre țările noastre, fiind apreciată agenda evenimentelor planificate în anul curent.

Ambii oficiali au pledat pentru impulsionarea cooperării pe dimensiunea parlamentară, inclusiv prin intensificarea schimbului de vizite la nivelul Comisiilor de specialitate, precum şi a Grupurilor de prietenie.

img17002831

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!