ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

SFS a atenționat cetățenii să nu cadă în plasa unei escrocherii privind pretinse datorii la fisc

17:21 | 13.04.2017 Categorie: Societate

Chişinău, 13 apr. /MOLDPRES/. Serviciul Fiscal de Stat (SFS) atenționează toți cetățenii care recepționează mesaje cu privire la datorii pentru o anumită perioadă fiscală: aceste mesaje nu sînt distribuite de SFS, informează MOLDPRES.

”În acest context Serviciul Fiscal de Stat a sesizat organele competente, iar pentru a nu cădea în plasa unei escrocherii: NU TRANSFERAȚI BANI pe niciun cont solicitat! În cazul în care veți apela la numărul de telefon expeditor de mesaj – riscați să vi se taxeze apelul nemotivat”, se spune într-un comunicat al fiscului.

Cetățenii sînt rugați să se adreseze la orice oficiu al SFS cu buletinul de identitate pentru a obține informații vizavi de situația obligațiilor fiscale.

(Reporter V. Bercu, editor M. Jantovan)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!