ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenda zilei de marți, 18 aprilie 2017

08:15 | 18.04.2017 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Igor Dodon, Președintele Republicii Moldova va susține un briefing.

Ora 11.00, Reședința de Stat, str. N. Iorga, 23.

***

Delegația Uniunii Europene în R. Moldova invită la Clubul de presă cu tema: „Sprijinul acordat Republicii Moldova de către Uniunea Europeană pentru reforma poliției”.

Ora 16.00, Robin's Pub.

***

Centrul pentru Politici și Analize în Sănătate invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă cu tema „Prezentarea rezultatelor studiului vizînd monitorizarea calității aerului în restaurante, cafenele și baruri din mun. Chișinău: Studiul situației după punerea în aplicare a legii privind controlul tutunului”.

Ora 10.00, Agenţia IPN.

***

Pentru prima dată, miercuri la Chișinău va fi lansată cartea de arii și romanțe „Dialogurile dragostei”, volumul I, muzică semnată de compozitorul Eugen Doga și inspirată din iubirea cutremurătoare a marelui nostru poet Mihai Eminescu şi Veronica Micle. 

Cu această ocazie, astăzi, ora 12.00, va avea loc repetiţia generală a spectacolului, în incinta Teatrului Național de Operă şi Balet „Maria Bieşu”.

***

Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală organizează sărbătoarea „A Treia Zi de Paști la Muzeu”.

Orele 11.00-15.00, Muzeul Satului, biserica „Adormirea Maicii Domnului”.

***

Mișcarea Populară Antimafie invită reprezentanţii mass-media la o conferinţă de presă.

Ora 11.00, Agenţia IPN.

(Editor M. Jantovan)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!