ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Patru persoane şi-au pierdut viaţa în accidentele rutiere din ultimele zile

11:05 | 18.04.2017 Categorie: Societate

Chişinău, 18 apr. /MOLDPRES/. Patru persoane printre care şi un copil de patru ani şi-au pierdut viaţa în urma accidentelor rutiere care au avut loc în zilele de odihnă, informează MOLDPRES.

Solicitată de agenție, Natalia Golovco, ofițerul de presă al Inspectoratului Național de Patrulare a menţionat că accidentul soldat cu decesul minorului s-a produs în seara zilei de ieri, 17 aprilie, pe  traseul Chișinău-Soroca în apropierea localităţii Negureni, raionul Teleneşti. ”Maşina de model Volkswagen Polo, în care se aflau cinci persoane printre care şi un copil de patru ani, a derapat şi s-a răsturnat după ce şoferul a adormit la volan. În urma accidentului minorul a decedat, iar celelalte patru persoane au ajuns la spital cu diverse traumatisme”, a spus Golovco.

Conform sursei citate, pe parcursul celor trei zile de odihnă pe traseele ţării au avut loc 17 accidente rutiere, 47 de conducători auto au fost depistaţi de inspectorii de patrulare conducînd în stare de ebrietate, iar alţi 197 de șoferi s-au ales cu amenzi după ce au depășit limita de viteză.

(Reporter A. Zara, editor M. Jantovan)

 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!