ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenda zilei de miercuri, 19 aprilie 2017

09:37 | 19.04.2017 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII 

Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI) invită reprezentanţii mass-media la Simpozionul anual de proprietate intelectuală „Lecturi AGEPI”, care se va desfășura în perioada 19-20 aprilie.

Ora 10.00, Sala de conferințe a AGEPI, str. Andrei Doga, 24/1.

***

Ambasada Japoniei informează că la Spitalul Raional Soroca „A. Prisacari” va avea loc ceremonia de finalizare a proiectului de modernizare a echipamentului medical, implementat în cadrul Programului de Granturi pentru Securitatea Umană „Kusanone”.

Ora 12.00, or. Soroca, str. M. Kogălniceanu 1.

***

Ambasada Franței în Republica Moldova, Agenția de Inspectare și Restaurare a Monumentelor și Primăria mun. Chișinău invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă cu tema: „Forumul „Urbanismul în serviciul populației” și evenimentele culturale tematice: Expoziția fotografică „Chișinău și Lyon – orașe în lumini”; filmul documentar „Autopcity” și concertul trupei „Gîndul Mîței” în cadrul proiectului „Luminează circul”.

Ora 10.00, Agenţia IPN.

***

Asociaţia Obştească „Moldova mea” invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă cu tema: „E timpul deja să fie întrebat poporul, ce vrea să modifice în sistemul electoral al Moldovei!”.

Ora 11.00, Agenţia IPN.

***

Compania EME Parkleitsystem GmbH informează că va avea loc prezentarea proiectului "Servicii de gestionare a parcărilor controlate cu plată în mun. Chișinău".

Ora 11.00, clădirea Primăriei Chișinău.

***

Pentru prima dată la Chișinău va fi lansată cartea de arii și romanțe „Dialogurile dragostei”, volumul I, muzică semnată de compozitorul Eugen Doga și inspirată din iubirea cutremurătoare a marelui nostru poet Mihai Eminescu şi Veronica Micle.

Ora 18.00,  Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”.

(Editor A. Răileanu)

 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!