ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Şeful diplomaţiei moldovene l-a primit pe Consulul Onorific al R. Moldova la Beirut

14:28 | 19.04.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 19 apr. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul Andrei Galbur, ministru al Afacerilor Externe şi Integrării Europene, l-a primit astăzi, într-o vizită de curtoazie, pe Consulul Onorific al Republicii Moldova în Republica Libaneză, Elias Saad, cu ocazia debutului activităţii acestuia la Beirut, a relatat pentru MOLDPRES Serviciul de informare și comunicare cu mass-media al MAEIE.

Interlocutorii au făcut un schimb de opinii privind stadiul actual şi perspectivele de dezvoltare a relaţiilor moldo-libaneze, în special în aspect economic.

Viceprim-ministrul Galbur i-a urat succes Consulului Onorific, care s-a angajat să contribuie la valorificarea potenţialului de cooperare bilaterală.

img17002948

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!