ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Previziuni pentru ziua de joi, 20 aprilie 2017

18:50 | 19.04.2017 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Cancelaria de Stat, în colaborare cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor și cu suportul Agenției Austriece pentru Dezvoltare, organizează pe cea de-a treia ediție a Conferinței naționale cu genericul: „Cooperarea transfrontalieră: beneficiile frontierelor comune pentru anii 2014-2020”.

Ora 10.00, Palatul Republicii, str. Maria Cibotari, 16.

***

Curtea de Conturi va prezenta Raportul de activitate pentru anul 2016.

Ora 10.30, CCRM, bd. Ștefan cel Mare și Sfînt, 69.

***

Avocatul Poporului pentru drepturile copilului, Maia Bănărescu, invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă cu tema: „Problemele aflate în atenția Avocatului pentru drepturile copilului în primul an de activitate. Constatările privind situația în domeniu și obiectivele stabilite pe termen scurt”.

Ora 10.00, Agenţia de presă IPN, Casa Presei, str. Puşkin 22, of. 446.

***

Platforma Demnitate şi Adevăr invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă cu tema: „Există oare luptă cu corupţia în procesul acordării subvenţiilor în agricultură?”.

Ora 11.00, Agenţia de presă IPN.

***

Oficiul Național al Viei și Vinului și Proiectul de Competitivitate din Moldova invită reprezentanţii mass-media la Avanpremiera celei de-a XII-a ediții a Vernisajului Vinului.

Ora 17.00, Rozmarin Cafe, bd. Ștefan cel Mare și Sfînt. 202, blocul A, Kentford.

***

În Divizionul de Artilerie, dislocat în garnizoana Ungheni, va avea loc ceremonia dedicată aniversării a XXV-a de la crearea unităţii. 

Ora 10.30, or. Ungheni, strada Naţională 4, Divizionul de Artilerie.

***

La Academia de Științe a Moldovei va avea loc lansarea culegerii de articole și reproduceri ale operei maestrului Mihail Grecu, consacrată centenarului de la naștere.

Ora 14.00, Sala Mică a AȘM, bd. Ștefan cel Mare și Sfînt, 1.

***

Institutul pentru Dezvoltare şi Iniţiative Sociale „Viitorul” invită la lansarea a trei Policy Briefuri: Aspecte critice la delimitarea liniei administrative cu regiunea transnistreană, Securitatea din regiune și Situația presei din stînga Nistrului.

Ora 11.00, IDIS Viitorul, et. 2, str. Iacob Hâncu 10/1.

***

Biblioteca Națională a Republicii Moldova, în colaborare cu Liga bibliotecarilor din Republica Moldova „Alexe Rău”, organizează de Ziua Mondială a Cărții și a Drepturilor de Autor și Ziua Bibliotecarului, Gala Laureaților Premiilor Naționale GALEX.

Ora 12.00, Biblioteca Națională, str. 31 august 1989, 78 A.

(Editor A. Răileanu)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!