ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

O şcoală de afaceri pentru tineri a fost organizată în premieră în Regiunea de Centru

14:22 | 20.04.2017 Categorie: Regiuni

Chişinău, 20 apr. /MOLDPRES/.  Peste 350 de tineri antreprenori sau cei care doresc să iniţieze o afacere, manageri din Regiunea de Centru  s-au înscris la studii în cadrul unei Şcoli de afaceri, care este o premieră pentru ţara noastră.  Instruirea s-a desfăşurat în perioada 18-19 aprilie și a fost organizată de către Asociaţia Oamenilor de Afaceri din R. Moldova (AOAM) şi Agenţia de Dezvoltare Regională Centru (ADR Centru), comunică MOLDPRES.

Participanţii la proiectul „Şcoala de afaceri AOAM” au avut posibilitatea să-şi dezvolte abilităţile antreprenoriale, beneficiind de instruire şi consultanţă pentru a lansa o afacere.

“Spiritul de afaceri este motorul dezvoltării economice, creînd bunăstare atît pentru antreprenori, cît și pentru societate în general. Ne dorim să vedem cît mai mulți tineri care încep afaceri, care reușesc şi prin exemplul lor îi îndeamnă și pe alții să dezvolte lucruri frumoase”, a menţionat Andrei Crigan, director general al AOAM. 

ADR Centru şi Asociaţia Oamenilor de Afaceri colaborează în baza unui acord, încheiat în septembrie 2016. Părţile şi-au propus să sprijine procesul de valorificare şi eficientizare  a potenţialului socio-economic al Regiunii de Dezvoltare Centru, precum  şi să promoveze cultura antreprenorială în rîndul tinerilor.

„Şcoala de afaceri AOAM”  a debutat în luna martie curent, în Regiunea de Nord, întrunind la Bălţi peste două sute de participanţi.

(Reporter L. Grubîi, editor M. Jantovan)

img17002969

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!