ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Le Pen și Fillon și-au anulat mitingurile electorale după atentatul de vineri

09:25 | 21.04.2017 Categorie: Externe

Paris, 21 apr. /MOLDPRES/. Doi candidaţi la prezidenţialele din Franţa, lidera de extremă dreapta Marine Le Pen şi conservatorul François Fillon, au anunţat joi seară anularea deplasărilor lor prevăzute vineri, după un atac armat comis pe bulevardul Champs Elysées din centrul Parisului, soldat cu moartea unui poliţist, transmite AFP, citată de AGERPRES și MOLDPRES. 

Cu trei zile înainte de primul tur al prezidenţialelor, plasate sub supraveghere sporită din cauza ameninţării jihadiste, un poliţist şi-a pierdut viaţa şi alţi doi au fost răniţi joi seară într-un schimb de focuri pe binecunoscuta arteră Champs Elysées, la Paris, agresorul fiind împuşcat. 

 

 

/Editor M.Cucu/

 

img17002985

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!