ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comisia Europeană a condamnat atacul 'îngrozitor' de la Paris

15:44 | 21.04.2017 Categorie: Externe

Bruxelles, 21 apr. /MOLDPRES/.Comisia Europeană a condamnat vineri 'atacul îngrozitor comis joi seară împotriva forței de poliție din Franța' , transmite DPA, citată de AGERPRES și MOLDPRES.

''Europa este hotărîtă să-și continue lupta împotriva terorismului; vom apăra împreună o Europă deschisă și democrată, dar care este intransigentă în ceea ce privește securitatea'', a declarat Mina Andreeva, purtătoare de cuvînt a executivului UE.

Un polițist a fost ucis și alți doi răniți joi seară pe bulevardul Champs Elysées din Paris de un atacator înarmat, care a fost la rîndul său împușcat mortal de forțele de securitate. De asemenea, în atac a fost rănită o femeie de cetățenie germană, potrivit Ministerului de Externe de la Berlin.

 

 

/Editor M.Cucu/

img17003008

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!