ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Manifestații în Venezuela: Unsprezece oameni au murit la Caracas în ultimele 24 de ore

10:40 | 22.04.2017 Categorie: Externe

Caracas, 22 apr. /MOLDPRES/.Unsprezece oameni au murit în urma violențelor declanșate joi noaptea la Caracas, pe fondul protestelor împotriva președintelui venezuelean Nicolas Maduro, a anunțat  parchetul din Venezuela, într-un comunicat preluat de AFP, AGERPRES şi MOLDPRES.

Unele decese au fost cauzate de electrocutări, altele de gloanțe, iar în ciocnirile din cartierul El Valle din sud-estul capitalei venezuelene au fost șase răniți, au precizat procurorii.

Bilanțul morților în valul de manifestații antiprezidențiale din Venezuela a ajuns astfel la 20, notează AFP.

Protestele începute la 1 aprilie, la chemarea opoziției, majoritară în parlament de la sfîrșitul lui 2015, urmărește să-l constrîngă pe președintele Maduro să renunțe la putere pentru a declanșa alegeri anticipate.

 

 

/Editor M.Cucu/

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!