ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Echipa națională de fotbal feminin și-a aflat adversarele

17:18 | 25.04.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 25 apr. /MOLDPRES/. Lotul național de fotbal feminin și-a aflat, astăzi, partenerele de întrecere în runda a doua preliminară a Campionatului Mondial-2018, relatează MOLDPRES.

Conform tragerii la sorți efectuată la Nyon (Elveția), ea va concura în grupa 6 împreună cu selecționatele Italiei, Belgiei, României și Portugaliei. Meciurile (tur/retur) vor avea loc în perioada 11 septembrie 2017 – 4 septembrie 2018. Programul complet al partidelor va fi făcut public mai tîrziu.

La turneul final se califică cîștigătoarele celor 7 grupe preliminare. Cele mai bune patru echipe clasate pe locul doi vor disputa un turneu de baraj, iar învingătoarea va obține dreptul de a participa la Mondialul din Franța din 2019. Echipa națională a obținut dreptul să evolueze în runda a doua preliminară după ce la prima, desfășurată în Lituania, s-a clasat pe locul doi.

(Reporter I. Robu, editor M. Jantovan)

img17003074

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!