ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Previziuni pentru zilele de sîmbătă-marți, 29 aprilie – 2 mai 2017

18:32 | 28.04.2017 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Sîmbătă, 29 aprilie

Direcția generală educație, tineret și sport a Primăriei mun. Chișinău invită la Conferința științifico-practice „Muncă, Talent, Cutezanță!”.

Ora 9.00, Liceul Teoretic „A. Pușkin”, Str. Petru Movilă 20.

***

Ministerul Tineretului și Sportului și Școala Sportivă a Rezervelor Olimpice din Republica Moldova invită la Turneul Internațional de Gimnastică Ritmică, care se desfășoară la Chișinău, în perioada de 29-30 aprilie, 2017.

Festivitatea de deschidere a evenimentului va avea loc la ora 14.00, în incinta Școlii Sportive a Rezervelor Olimpice, str. Decebal 72.

Duminică, 30 aprilie

În orașul Bălți, pentru prima dată în istoria orașului, va avea loc semimaratonul „Bălți Half Marathon”, în cadrul căruia vor fi desfășurate cursele de 21 km 0975 m, 10 km, Fun Run - 2 km și Kids Run Day - cursa pentru copii pe distanța de 200 de metri.

Startul și finișul curselor vor fi date în Piața „Vasile Alecsandri” din centrul orașului Bălți. Ceremonia de deschidere va începe la ora 9.30.

***

Echipa DIY News invită jurnaliștii, activiștii civici și bloggerii la lansarea oficială a aplicației DIY News.

Ora 16.00, la Baker Street, str. M. Eminescu 30.

Luni, 1 mai

Partidul Socialiștilor va organiza un miting al Solidarității și Dreptății Sociale, cu ocazia Zilei Internaționale a Solidarității Muncitorilor.

Ora 11.00, scuarul Teatrului de Operă și Balet.

Marți, 2 mai

Va avea loc o conferință de presă privind proiectul socio-cultural #LumineazăCircul.

Ora 12.00, Circul din Chișinău.

(Editor L. Alcază)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!