ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Echipa Zaria și-a păstrat șansele de a deveni campioană națională

11:39 | 01.05.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 1 mai /MOLDPRES/. Echipa Zaria Bălți a învins ieri în etapa a 30-ea a campionatului național de fotbal și s-a menținut pe primul loc în clasament, relatează MOLDPRES.

Liderul a întrecut-o pe teren propriu cu scorul 3-2 pe Dinamo-Auto Tiraspol, concitadina urmăritoarei principale  a bălțenilor în lupta pentru titlul de campioană, Sheriff Tiraspol. Aceasta a devansat-o în etapa precedentă, pe teren propriu, cu scorul 4-1 pe Speranța Nisporeni. Cavalcante a realizat în acest meci un hat-trick în minutele 4, 14 și 60.

În celelalte partide au fost înregistrate următoarele rezultate: Dacia Chișinău Petrocub Hîncești 1-0, Zimbru Chișinău – Academia Chișinău 4-0, Milsami Orhei – Saxan Ceadîr-Lunga 3-1.

Zaria se situează pe primul loc cu 60 de puncte acumulate. Sheriff totalizează 59 de puncte. Milsami a adunat același punctaj, dar are un meci în plus jucat. Dacia are la activ 57 de puncte. Primele patru echipe clasate obțin dreptul de a evolua în turneele intercluburi europene. Pînă la încheierea campionatului au mai rămas trei etape.

(Reporter I. Robu, editor M. Jantovan) 

img17003242

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!