ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Previziuni pentru ziua de miercuri, 3 mai 2017

18:36 | 02.05.2017 Categorie: Agenda

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Prim-ministrul Pavel Filip va prezida şedinţa Cabinetului de miniştri.

Ora 15.00, Casa Guvernului, sala de şedinţe et. VI, str. Puşkin.

***

Asociația Promo-LEX invită la dezbaterea cu tema: „Finanțele partidelor politice din Republica Moldova în 2016: transparență și control?”, în cadrul căreia va fi prezentat raportul ”Monitorizarea finanțării partidelor politice pe parcursul anului 2016”.

Ora 09.30, hotelul Jolly Alon,  str. Maria Cibotari 37, Sala de marmură.

***

Președintele Congresului comunităților ruse din Republica Moldova, Valeriu Climenco, invită reprezentanţii mass-media la o conferinţă de presă: „Cetățenii vorbitori de limbă rusă din  Republica Moldova: despre ideea alegerilor parlamentare prin vot uninominal".

Ora 11.00, Agenția ”INFOTAG”.

***

Institutul pentru Democrație invită reprezentanţii mass-media la o conferinţă de presă: „Consolidarea încrederii reciproce între profesorii de pe ambele maluri ale Nistrului: Formarea potențialului regional privind dezvoltarea continuă a formării cadrelor didactice în sfera metodelor de educație proactive moderne în domeniul drepturilor omului".

Ora 14.00, Agenția ”INFOTAG”.

***

La Spitalul raional Rîșcani va avea loc ceremonia de finalizare a proiectului de modernizare a echipamentului medical implementat în cadrul Programului de Granturi pentru Securitatea Umană „Kusanone”.

Ora 12.00, Spitalul raional Rîșcani.

***

Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici” invită la „Trei Seri cu Alexander Paley”.

Ora 18.00, Sala Mare a Filarmonicii Naționale.

(Editor A. Răileanu)