ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenda zilei de miercuri, 3 mai 2017

08:47 | 03.05.2017 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Comisiile parlamentare se vor convoca în ședințe.

Orele 09.00-11.00, Parlamentul Republicii Moldova.

***

Biroul permanent al Parlamentului se va convoca în ședință.

Ora 14.00, Parlamentul Republicii Moldova.

***

Prim-ministrul Pavel Filip va prezida şedinţa Cabinetului de miniştri.

Ora 15.00, Casa Guvernului, sala de şedinţe et. VI, str. Puşkin.

***

Asociația Promo-LEX invită la dezbaterea cu tema: „Finanțele partidelor politice din Republica Moldova în 2016: transparență și control?”, în cadrul căreia va fi prezentat raportul ”Monitorizarea finanțării partidelor politice pe parcursul anului 2016”.

Ora 09.30, hotelul Jolly Alon, str. Maria Cebotari 37, Sala de marmură.

***

Organizațiile de media invită jurnaliștii la conferința de presă organizată cu prilejul marcării Zilei Mondiale a Libertății Presei.

Ora 10.00, sala de conferințe a Agenției de presă “Info-Prim Neo”, Casa Presei, str. Puşkin 22, of. 446.

***

Președintele Congresului comunităților ruse din Republica Moldova, Valeriu Climenco, invită reprezentanţii mass-media la o conferinţă de presă: „Cetățenii vorbitori de limbă rusă din Republica Moldova: despre ideea alegerilor parlamentare prin vot uninominal".

Ora 11.00, Agenția ”INFOTAG”.

***

Institutul pentru Democrație invită reprezentanţii mass-media la o conferinţă de presă: „Consolidarea încrederii reciproce între profesorii de pe ambele maluri ale Nistrului: Formarea potențialului regional privind dezvoltarea continuă a formării cadrelor didactice în sfera metodelor de educație proactive moderne în domeniul drepturilor omului".

Ora 14.00, Agenția ”INFOTAG”.

***

Mișcarea Populara Antimafie invită la conferinţa de presă cu tema: „Plahotniuc începe a pierde controlul asupra statului capturat”.

Ora 11.00, sala de conferinţe a Agenţiei de presă IPN, Casa Presei, str. Puşkin 22, of. 446.

***

La Spitalul raional Rîșcani va avea loc ceremonia de finalizare a proiectului de modernizare a echipamentului medical implementat în cadrul Programului de Granturi pentru Securitatea Umană „Kusanone”.

Ora 12.00, Spitalul raional Rîșcani.

***

Platforma Demnitate și Adevăr invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă cu tema: „Platforma DA despre situaţia din sistemul de educaţie şi cercetare din Republica Moldova”.

Ora 12.00, sala de conferinţe a Agenţiei de presă IPN, Casa Presei, str. Puşkin 22, of. 446.

***

Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici” invită la „Trei Seri cu Alexander Paley”.

Ora 18.00, Sala Mare a Filarmonicii Naționale.

(Editor L. Alcază)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!