ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Echipa Zaria s-a menținut pe primul loc în clasament

09:11 | 04.05.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 4 mai /MOLDPRES/. Echipa Zaria Bălți s-a menținut pe primul loc în clasamentul campionatului național de fotbal, chiar dacă ieri a încheiat la egalitate meciul din cadrul etapei a 31-a, relatează MOLDPRES.

Ea a încheiat nedecis (0-0) partida disputată în deplasare cu Speranța Nisporeni.

Urmăritoarea principală a bălțenilor, Sheriff Tiraspol a învins-o cu scorul 2-0 pe formația Petrocub Hîncești pe terenul acesteia. Golurile au fost marcate de Bayala (17) și Cavalcante (77).

În celelalte meciuri jucate au fost înregistrate următoarele rezultate: Academia Chișinău – Dacia Chișinău 0-4, Dinamo-Auto Tiraspol – Milsami Orhei 0-1, Saxan Ceadîr-Lunga – FC Ungheni 3-0.

Zaria ocupă primul loc în clasament cu 60 puncte acumulate. Sheriff totalizează 59 de puncte. Milsami a adunat, de asemenea, 59 de puncte, dar are un meci în plus disputat. Pe locul patru se situează Dacia (57 de puncte). Primele patru echipe obțin dreptul de a participa în turneele intercluburi europene. Pînă la încheierea campionatului au mai rămas două etape.

(Reporter I. Robu, editor M. Jantovan)

img17003317

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!