ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Expo-tîrgul universal „Primăvara la Sîngerei” a întrunit 25 de participanţi din diferite regiuni ale ţării

09:43 | 04.05.2017 Categorie: Regiuni

Chişinău, 4 mai /MOLDPRES/. Ajuns la cea de-a VI-a ediţie, Expo-tîrgul universal „Primăvara la Sîngerei”, care a fost deschis ieri şi se va desfăşura pînă la 5 mai,  a întrunit 25 de participanţi din municipiile Chişinău şi Bălţi, oraşele  Sîngerei, Rîşcani, Anenii Noi, Nisporeni şi Ungheni. Aceștia reprezintă domeniile industrie alimentare, agricultură, producerea mobilierului şi termopanelor, servicii bancare, cosmetică, parfumerie, informează MOLDPRES. 

Evenimentul este organizat  de filiala Bălţi a Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova sub patronajul  Consiliului raional şi  Primăriei  Sîngerei, în preajma Hramului oraşului. 

Potrivit Galinei Codiţa, directorul filialei  Bălţi a CCI, Expo-tîrgul  „Primăvara la Sîngerei” are scopul de a susţine şi promova întreprinzătorii autohtoni,  contribuind la extinderea pieţei interne şi celei externe, de a familiariza consumatorii cu produsele şi serviciile autohtone. „Organizarea acestei ediţii  în colaborare cu Primăria oraşului Sîngerei şi Consiliul raional  confirmă un parteneriat public–privat viabil şi eficient”, a precizat sursa citată. 

De asemenea,  Incubatorul de Afaceri din Sîngerei a avut o prestaţie impunătoare prin rezidenţii săi, care au prezentat produse de panificaţie, mobilier, costume naţionale şi accesorii, susţinînd astfel tinerii antreprenori din localitate, a mai spus Galina Codiţa. 

Actuala ediţie a evenimentului este completată cu un  program de afaceri, care include  prezentări  de firme, degustări de produse,  întrevederi bilaterale ş.a. 

(Reporter A. Mardare, editor M. Jantovan) 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!