ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șeful-adjunct al Sectorului poliţiei de frontieră Briceni a fost reţinut de CNA

11:50 | 04.05.2017 Categorie: Societate

Chişinău, 4 mai /MOLDPRES/. Șeful-adjunct al Sectorului poliţiei de frontieră Briceni a fost reținut astăzi de ofițerii Centrului Naţional Anticorupţie (CNA) și procurori fiind suspectat de trafic de influenţă, informează MOLDPRES.

Potrivit CNA, funcţionarul ar fi pretins şi primit de la un bărbat mijloace băneşti în sumă de 2500 de euro, susţinînd că are influenţă asupra unor șefi din Departamentul Poliţiei de Frontieră, precum şi asupra procurorilor care instrumentează o cauză penală în cadrul căreia a fost reţinut automobilul unui cetăţean al Ucrainei.

În acest caz a fost iniţiată o cauza penală, iar dacă va fi găsit vinovat bărbatul riscă o pedeapsă cu închisoarea de pînă la cinci ani, sau amendă de pînă la 150 mii de lei.

(Reporter A. Zara, editor M. Jantovan)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!