ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un poliţist de frontieră a fost reţinut pentru trafic de droguri

09:40 | 05.05.2017 Categorie: Societate

Chişinău, 5 mai. /MOLDPRES/. Un inspector al Poliţiei de Frontieră a fost reţinut astăzi de oamenii legii, fiind suspectat de punerea în circulaţie a drogurilor, relatează MOLDPRES.

Potrivit datelor Procuraturii pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale, procurorii au efectuat recent patru percheziţii în diferite locaţii din Costeşti, raionul Rîşcani. În urma acestora, oamenii legii au depistat mai multe persoane, printre care şi un poliţist de frontieră, care păstrau şi vindeau droguri pe teritoriul raionului Rîşcani.  

În rezultatul măsurilor speciale de investigaţii, au fost ridicate mijloace băneşti şi marijuana în proporţii deosebit de mari.

Dacă vor fi găsiţi vinovaţi de punerea în circulaţie a drogurilor, bănuiții riscă o pedeapsă de pînă la 15 ani de închisoare.

(Reporter A. Zara, editor A. Răileanu)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!