ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Lotul național de fotbal feminin U-17 a cedat Letoniei

12:44 | 06.05.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 6 mai /MOLDPRES/. Echipa națională de fotbal Under-17 a suferit ieri înfrîngere cu scorul 0-2 în meciul disputat la Minsk (Belarus) cu reprezentativa Letoniei în cadrul turneului de dezvoltare UEFA, relatează MOLDPRES.

Echipa moldoveană a evoluat în următoarea componență: Bianca Druţă, Diana Jitariuc, Dumitriţa Badaneu (Nicolina Pîrgaru, 41), Maria Sănduleac (Carina Doiban, 41), Daria Meşina (Ecaterina Onica, 41), Corina Corotnean (Lia Vlas, 41), Olesea Terentiev, Vanesa Andrieş, Nadejda Petrovscaia (Natalia Maslova, 41), Daniela Mardari (Arina Bîrca, 56), Cristina Lebeda.

În primul meci desfășurat lotul național a învins după executarea loviturilor de departajare (7-6) selecționata Georgiei. În timpul regulamentar a fost consemnat un rezultat de egalitate (1-1).

Mîine echipa națională va juca cu formația Belarusului, care conduce în clasament cu 6 puncte acumulate. Urmează în top Letonia (3 puncte), R. Moldova (2 puncte) și Georgia (1 punct).

(Reporter I. Robu, editor M. Jantovan)

img17003409

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!