ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Luptătorul Mihail Bradu s-a clasat pe locul 5 la Europene

10:53 | 08.05.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 8 mai. /MOLDPRES/. Luptătorul moldovean de stil greco-roman Mihail Bradu (75 kg) s-a situat pe locul cinci la Campionatul European, încheiat ieri la Novi Sad (Serbia), relatează MOLDPRES.

El a avut șansa de a deveni medaliat cu bronz, dar în ultima întîlnire de la turneu i-a cedat lui Tamas Lorincz (Ungaria). Pînă la acest meci, Mihail Bradu a repurtat trei victorii și a suferit o înfrîngere. Evoluția sa este cea mai bună printre membrii lotului național.

Donior Islamov (59 kg) s-a situat pe locul 16, iar Valentin Petic (66 kg) a ocupat locul 21.

Anterior, Mariana Cherdivară-Eșanu (58 kg) a cucerit medalia de argint în turneul de lupte libere din cadrul Campionatului European, iar Andrei Perpelița (61 kg) și Svetlana Saenko (75 kg) au devenit medaliați cu bronz.

Cel mai bun luptător moldovean de stil greco-roman este Serghei Mureico, medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice de la Atlanta (1996).

(Reporter I. Robu, editor A. Răileanu)

img17003439

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!