ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Lotul național de fotbal feminin va juca în deplasare primele patru meciuri

17:29 | 10.05.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 10 mai. /MOLDPRES/. Lotul național de fotbal feminin va disputa primele patru meciuri din preliminariile Campionatului Mondial 2018 în deplasare, relatează MOLDPRES.

Conform tragerii la sorți efectuată la Nyon (Elveția), echipa națională va concura în grupa 6 împreună cu selecționatele Italiei, Belgiei, României și Portugaliei. 

Iată programul competițional complet al echipei naționale:

15 septembrie 2017: Italia - Moldova
19 septembrie: Belgia - Moldova
24 noiembrie: Portugalia - Moldova
28 noiembrie: România - Moldova
6 aprilie 2018: Moldova - Italia
10 aprilie: Moldova - România
12 iunie: Moldova - Belgia
30 august: Moldova – Portugalia

La turneul final se califică cîștigătoarele celor 7 grupe preliminare. Cele mai bune patru echipe clasate pe locul doi vor disputa un turneu de baraj, iar învingătoarea va obține dreptul de a participa la Mondialul din Franța din 2019. Echipa națională a obținut dreptul să evolueze în runda a doua preliminară după ce la prima, desfășurată în Lituania, s-a clasat pe locul doi.

(Reporter I. Robu, editor L. Alcază)

img17003492

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!