ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Echipele Real și Juventus vor juca în finala Ligii Campionilor la fotbal

09:31 | 11.05.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 11 mai /MOLDPRES/. Echipele Real Madrid și Juventus Torino se vor întîlni în meciul final din cadrul Ligii Campionilor la fotbal după ce ieri seara madrilenii au trecut cu scorul general de 4-2 de Atletico Madrid, relatează MOLDPRES.

Atletico Madrid - Real Madrid 2-1 (Saul 12, Griezmann 15 / Isco 41). În tur Real a învins cu scorul 3-0.

Start de meci pe care nici un suporter al lui Atletico nu l-ar fi anticipat. La trei minute de la golul lui Saul, Torres este doborît în careu de Varane, iar centralul arată punctul de la 11 metri. Griezmann şi-a asumat presiunea execuţiei şi a fost cît pe ce să rateze, dar Navas a intervenit prea "moale", iar scorul arată 2-0 pentru Atletico. 

Isco marchează înainte de pauză golul care pare că a tăiat tot elanul jucătorilor lui Simeone. Prins în bandă de trei jucători adverşi, Benzema a reuşit să treacă de Gimenez, Savic şi Koke, a pasat în mijlocul careului, acolo de unde Kroos a şutat la colţul scurt, iar Isco a reluat în poartă, după o respingere nefericită a lui Oblak. 

O statistică a fotbalului "mare". Deşi a pierdut la scor în tur, Atletico Madrid avea 18 meciuri fără gol primit acasă, în 21 de meciuri în Liga Campionilor, în timp ce Real Madrid a marcat de fiecare dată în ultimele 60 de meciuri în toate competiţiile. 

Atletico a pierdut precedentele patru confruntări cu Real Madrid din cupele europene, aici fiind incluse şi finalele UEFA Champions League din 2014 şi 2016. Pe de altă parte, Atletico a rămas  neînvinsă în toate cele șase meciuri din semifinalele cupelor europene pe care le-a jucat pe teren propriu: cinci victorii şi o remiză.

(Reporter I. Robu, editor M. Jantovan)

img17003499

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!