ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ministrul de Externe a discutat la Washington cu Asistentul și Asistentul adjunct ai Secretarului de Stat

09:22 | 11.05.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 11 mai /MOLDPRES/. La 10 mai, în cadrul vizitei de lucru la Washington, vicepremierul Andrei Galbur, ministru al Afacerilor Externe şi Integrării Europene a avut întrevederi cu John Heffern, Asistentul Secretarului de Stat al SUA şi Bridget Brink, Asistent adjunct al Secretarului de Stat, relatează MOLDPRES cu referire la Serviciul de informare şi comunicare cu mass-media al MAEIE. 

Oficialii au făcut un schimb de opinii privind stadiul actual al relaţiilor moldo-americane, fiind menţionată importanţa relansării Dialogului Strategic şi grupurilor de lucru sectoriale în timpul cel mai apropiat. 

Departamentul de Stat a apreciat înalt rezultatele primei evaluări a programului FMI din
28 aprilie 2017 care recunoaşte eforturile susţinute ale Guvernului Republicii Moldova pentru consolidarea  sectorului financiar-bancar şi avansarea în implementarea reformelor structurale. 

Părţile au remarcat, de asemenea, eforturile comune pentru combaterea traficului de fiinţe umane şi determinarea autorităţilor naţionale de a avansa în acest domeniu.  

img17003500

img17003500

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!