ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Pentru alegerile locale noi de duminică vor fi tipărite peste 21 mii buletine de vot

17:10 | 11.05.2017 Categorie: Politică

Chişinău, 11 mai /MOLDPRES/. Pentru alegerile locale noi ale primarilor din data de 14 mai curent vor fi tipărite 21 115 buletine de vot, relatează MOLDPRES.

Comisia Electorală Centrală a anunțat astăzi că cele mai multe buletine de vot vor fi tipărite pentru satul Mereni, raionul Anenii Noi - 5064, iar cele mai puține, pentru comuna Pervomaisc din raionul Căușeni – 1149. 

Buletinul de vot cu cea mai mare dimensiune - de 23,4 cm va fi tipărit pentru satul Mereni, raionul Anenii Noi, în cursa pentru funcția de primar fiind înscriși 7 concurenți electorali. Iar cel mai scurt buletin de vot, cu o lungime de 12,4 cm, va fi tipărit pentru orașul Tvardița din raionul Taraclia. 

Pentru tipărirea buletinelor de vot au fost alocați 6207,73 lei. 

Duminică, 14 mai, vor avea loc alegeri noi ale primarilor satelor Mereni din raionul Anenii Noi, Hirova (r-nul Călărași), comunelor Pervomaisc din raionul Căușeni, Țipala (r-nul Ialoveni), satelor Ulmu din raionul Ialoveni, Racovăț din raionul Soroca și al orașului Tvardița din raionul Taraclia.

img17003525

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!