ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Peste 1.300 de membri ai bandelor criminale au fost arestaţi în SUA

11:00 | 12.05.2017 Categorie: Externe

Washington, 12 mai /MOLDPRES/. Peste 1.300 de persoane au fost arestate în SUA, într-o operaţiune a poliției împotriva bandelor criminale, potrivit digi24.ro, citat de MOLDPRES.

Arestări masive au avut loc în Texas, New York şi New Jersey. Foarte mulţi dintre cei arestaţi erau membrii ai unor găşti considerate deosebit de periculoase.

Polițiștii au confiscat peste 200 de arme de foc şi aproape 500.000 de dolari. Operaţiunea a avut loc la mai puţin de o lună după ce administraţia Trump a anunţat că va lua măsuri dure pentru combaterea bandelor criminale.

Persoanele arestate de autoritățile americane sînt implicate în jafuri, violenţe, trafic de droguri, de arme şi de oameni.

 

 

/Editor M.Cucu/

 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!