ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Viceministrul Lilian Darii a avut o întrevedere cu coordonatorul rezident al ONU şi reprezentantul UN Women

13:19 | 12.05.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 12 mai. /MOLDPRES/. Viceministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Lilian Darii, a avut astăzi o întrevedere cu coordonatul rezident ONU, Reprezentant permanent PNUD în Republica Moldova, Dafina Gercheva, şi reprezentantul UN Women în ţara noastră, Ulziisuren Jamsran, transmite MOLDPRES cu referire la Serviciul de informare şi comunicare cu mass-media al MAEIE.

Oficialii au abordat subiectul îmbunătăţirii cadrului juridic privind activitatea agenţiilor ONU rezidente în Republica Moldova şi au trecut în revistă acţiunile curente desfăşurate de echipa de ţară ONU în vederea realizării proiectelor de interes comun.

De asemenea, au fost discutate aspecte ale cooperării Republicii Moldova cu oficiul de ţară UN Women văzute şi prin prisma apropiatei vizite în Republica Moldova a subsecretarului general ONU, director executiv UN Women, Phumzile Mlambo-Ngcuka (10-13 iunie 2017).

img17003546

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!