ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Instituția Publică a Audiovizualului are un nou preşedinte, după ce fosta conducere și-a dat demisia

16:17 | 12.05.2017 Categorie: Societate

Chişinău, 12 mai. /MOLDPRES/. Consiliul Coordonator al Audiovizualului (CCA) are un nou președinte în persoana lui Dragoş Vicol, după ce fosta conducere și-a dat demisia, informează MOLDPRES.

În cadrul şedinţei de astăzi a CCA, Dinu Ciocan și Nicolae Damaschin și-au prezentat demisiile din funcțiile de președinte și, respectiv, vicepreședinte din proprie inițiativă. Ei au mulțumit membrilor și angajaților CCA pentru încrederea și suportul oferit în activitatea desfășurată pe perioada mandatelor.

Noul președinte al CCA, Dragoş Vicol, a fost ales cu şapte voturi şi o abţinere.

Dragoş Vicol a fost ales membru al CCA  la 3 aprilie 2015. În 1995 a absolvit Facultatea de Litere a Universităţii din Bucureşti. În 1995-1998 şi-a făcut doctorantura la aceeaşi universitate. El este prozator, critic literar, membru al Uniunii Scriitorilor din Moldova, profesor universitar şi doctor habilitat în filologie.

(Reporter N. Roibu, editor L. Alcază)

img17003553

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!