ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vicepremierul Gheorghe Bălan a avut o întrevedere cu şeful Misiunii OSCE în Moldova

16:35 | 12.05.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 12 mai. /MOLDPRES/. Vicepremierul Gheorghe Bălan l-a primit astăzi, 12 mai, pe E.S. Ambasadorul Michael Scanlan, şeful Misiunii OSCE în Moldova, comunică MOLDPRES cu referire la Biroul politici de reintegrare.

Subiectele abordate în cadrul întrevederii au vizat situaţia actuală în procesul de reglementare transnistreană, acţiunile întreprinse pentru a soluţiona cele mai stringente probleme cu care se confruntă populaţia de pe ambele maluri ale Nistrului, evoluţiile înregistrate în activitatea grupurilor de lucru sectoriale, priorităţile Chişinăului pentru perioada următoare, precum şi perspectivele pentru avansarea dialogului.

În context, Gheorghe Bălan a reiterat deschiderea autorităţilor moldoveneşti pentru a discuta şi a identifica soluţiile la subiectele actuale de pe agenda negocierilor, menţionînd că eforturile trebuie să fie direcţionate în mod primordial spre promovarea unor acţiuni pozitive în raport cu populaţia şi spre asigurarea protecţiei drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale cetăţenilor Republicii Moldova.

img17003556

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!