ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Milsami Orhei va primi licența UEFA pentru sezonul 2017-2018

17:06 | 12.05.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 12 mai. /MOLDPRES/. Organul de apel din cadrul Comisiei de licențiere a cluburilor de fotbal al Federației Moldovenești de Fotbal (FMF) a decis astăzi să acorde echipei Milsami Orhei licența UEFA pentru sezonul 2017-2018, relatează MOLDPRES.

Decizia a fost luată în urma examinării materialelor suplimentare prezentate de clubul Milsami căruia anterior i-a fost refuzat dreptul de a participa în turneele intercluburi europene.

Acest fapt s-a referit și la echipele CSF Speranța Nisporeni, FC Academia Chişinău, FC Ungheni și FC Saxan Ceadîr-Lunga, care însă nu au contestat interdicția impusă în organul de apel.

Comisia a acordat în urmă cu cinci zile licența UEFA pentru sezonul 2017-2018 cluburilor FC Zaria Bălţi, FC Sheriff Tiraspol, FC Dacia Chişinău, FC Zimbru Chișinău, FC Petrocub-Hîncești și FC Dinamo-Auto Tiraspol. Ea oferă cluburilor posibilitatea să evolueze în Divizia Naţională a campionatului Moldovei, pe un stadion omologat de FMF și în turneele intercluburi europene pe un stadion omologat de UEFA.

(Reporter I. Robu, editor L. Alcază)

img17003560

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!