ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Dacia și Sheriff și-au păstrat șansele la titlul de campioană națională

12:55 | 13.05.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 13 mai. /MOLDPRES/. Echipele Dacia Chișinău și Sheriff Tiraspol și-au menținut șansele de a deveni campioană națională după disputarea meciurilor penultimei etape a campionatului național, relatează MOLDPRES.

Dacia a învins-o ieri cu scorul 4-1 pe Dinamo-Auto Tiraspol, iar Sheriff a surclasat-o cu 7-1 pe Saxan Ceadîr-Lunga. Ambele pretendente totalizează cîte 66 de puncte. Cu un punct mai puțin totalizează Milsami Orhei și Zaria Bălți.

În celelalte partide au fost înregistrate următoarele rezultate: Zaria –FC Ungheni 5-0, Zimbru Chișinău – Speranța Nisporeni 1-1, Academia Chișinău – Petrocub Hîncești 0-0.

Pretendentele la medaliile campionatului au în ultima etapă, care se va desfășura pe 21 mai, următorul program: Saxan – Dacia, FC Ungheni – Sheriff, Milsami – Zaria. În cazul în care două dintre pretendentele la titlu vor acumula același număr de puncte, se va desfășura un meci suplimentar pentru desemnarea campioanei.

(Reporter I. Robu, editor A. Răileanu)

img17003578

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!