ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenda zilei de luni, 15 mai 2017

08:10 | 15.05.2017 Categorie:

1. EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

La Chișinău se desfășoară Reuniunea UNICEF în domeniul sănătății și nutriției mamei și copilului.

Ora 8.30, sala de conferințe, hotelul Radisson Blu, et. 1.

***

După ședința operativă a Primăriei Chișinău va avea loc un briefing organizat de consilierii municipali ai PSRM, în cadrul căruia vor fi prezentate următoarele chestiuni: Răspunsul la declarația făcută de “Kaufland” și noile detalii. Situația actuală din capitală și mersul colectării semnăturilor în susținerea referendumului privind demiterea lui Dorin Chirtoacă din funcția de primar general de Chișinău.

***

Agenția universitară a Francofoniei (AUF), în colaborare cu Formările universitare francofone din universitățile membre AUF în Moldova, organizează Festivalul Științelor în limba franceză. Evenimentul va fi desfășurat pentru prima dată în Republica Moldova și va avea loc la Chișinău, în perioada 15-19 mai.

Pentru astăzi programul evenimentului cuprinde:

ora 13.30 - prezentările ”Inteligența artificială” și ”Detectarea radioactivității dronelor”, care se vor desfășura la Formarea universitară francofonă Informatică de la Universitatea Tehnică din Moldova, str. Studenților 9/9, bloc 3, sala 609.

2. MISIUNI MOLDOVENEȘTI ÎN STRĂINĂTATE

Vicepremierul Andrei Galbur, ministru al Afacerilor Externe şi Integrării Europene efectuează, în perioada 14-15 mai, o vizită de lucru în Qatar.

(Editor M. Jantovan) 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!