ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Echipa Alfa Baschet Chișinău și-a consolidat poziția în disputa pentru titlul de campioană națională

10:45 | 15.05.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 15 mai /MOLDPRES/. Echipa Alfa Baschet Chișinău a învins-o, ieri, la sala specializată a Universității de Stat de Medicină și Farmacie ”N. Testemițanu” din capitală, pe UA-Basko Bălți cu scorul 80-63 și conduce cu 2-1 în turneul play-off pentru titlul de campioană națională, relatează MOLDPRES. 

Gazdele au cedat în prima și ultima repriză cu același scor, 15-21, dar au recuperat diferența înclinînd balanța victoriei la scorul general în rundele a treia și a patra pe care le-au cîștigat cu 27-14 și 23-7. Alfa Baschet a evoluat în următoarea componență: Șevcenco, Cușmanțev, Liseac, Rulevschi, Șumeico; Abbasov, Jignea, Pahomov, Zelenețchi, Micaliuc.

Oaspeții au concurat cu următorii jucători: Nartov, Levițchi, Prișcepnîi, Statnic, Gaician; Lîsîi, Ciumariov, Mișcov, Liulenov, Plahotniuc, Tarasov. 

În partidele anterioare desfășurate la Bălți au fost înregistrate următoarele rezultate: 67-63 în favoarea gazdelor, 80-70 pentru oaspeți. Meciul al patrulea din cadrul turneului play-off va avea loc pe 21 mai la Chișinău. Titlul de campioană va reveni echipei care va obține prima trei victorii.

(Reporter I. Robu, editor M. Jantovan)

img17003603

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!