ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Viceministrul de Externe Daniela Morari a avut o întrevedere cu diplomați sloveni

09:34 | 16.05.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 16 mai. /MOLDPRES/. Viceministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Daniela Morari, a avut luni, 15 mai, o întrevedere cu directorul executiv al Centrului pentru perspectivă europeană, Gorazd Justinek, și șeful Departamentului pentru studii și analize strategice din cadrul Ministerului Afacerilor Externe al Sloveniei, Stanislav Raščan, transmite MOLDPRES cu referire la Serviciul de informare și comunicare cu mass-media al MAEIE.

Interlocutorii au trecut în revistă proiectele implementate de Centru, în particular de Forul Strategic de la Bled, consolidarea capacităților statelor din regiune în utilizarea tehnologiilor digitale în diplomație și în comunicarea strategică, implicarea și sensibilizarea societății civile, în special a tinerilor în domeniile politicii externe și de securitate, valorificarea potențialului cooperării regionale etc.

De asemenea, demnitarii sloveni au exprimat interes pentru implementarea în Republica Moldova a unor proiecte comune de instruire și realizare a unor studii în domenii relevante implementării Acordului de Asociere Republica Moldova–Uniunea Europeană și politicii externe și de securitate.

img17003635

img17003635

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!