ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Băieţelul de doi ani dispărut la 9 mai a fost găsit înecat

12:48 | 16.05.2017 Categorie: Societate

Chişinău, 16 mai. /MOLDPRES/. Cadavrul băieţelului de doi ani din localitatea Bobuleşti, raionul Florești, dispărut pe 9 mai, a fost depistat astăzi de către rude în rîul Răut, relatează MOLDPRES.

Solicitată de MOLDPRES, Liliana Puşcaşu, ofiţer de presă în cadrul Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale, a specificat că minorul a fost depistat în Răut în apropierea localităţii Ghindeşti, la 10 km distanță de locul dispariției. “Cauzele morţii minorului sînt cercetate de către organele de drept”, a spus Puşcaşu.

Ieri, 15 mai, oamenii legii din Florești au deschis un dosar penal pentru omor, în care examinau mai multe versiuni printre care şi răpire.

Apelul privind dispariția copilului a parvenit la poliție la ora 16.22 minute în data de 9 mai. Ultima dată băiatul ar fi fost observat jucîndu-se pe malul rîului Răut împreună cu verişoare sa, iar mai tîrziu acesta a dispărut.

(Reporter A. Zara, editor A. Răileanu)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!