ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Franța: Anunțarea noii echipe guvernamentale a fost amînată cu o zi

16:29 | 16.05.2017 Categorie: Externe

Paris, 16 mai. /MOLDPRES/. Președintele francez Emmanuel Macron și premierul său, Edouard Philippe, au amînat pentru miercuri prezentarea echipei guvernamentale, pentru a ''verifica'' situațiile fiscale și eventualele conflicte de interese ale viitorilor miniștri, a anunțat marți printr-un comunicat Palatul Elysee, transmite AFP, preluat de AGERPRES și MOLDPRES.

''Conform angajamentelor privind etica în viața politică'', președintele Macron ''a dorit să acorde un răgaz pentru verificările'' în legătură cu ''situația fiscală'' a personalităților propuse în guvern, precum și cu eventualele ''conflicte de interese'', se explică în anunțul președinției.

(Editor A. Răileanu)

img17003657

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!