ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Doi bărbaţi au fost condamnaţi la 10 ani de închisoare pentru omorul unui consătean

10:40 | 17.05.2017 Categorie: Societate

Chişinău, 17 mai. /MOLDPRES/. Doi locuitori ai raionului Briceni au fost condamnaţi la 10 ani de închisoare după ce au snopit în bătăi un consătean, relatează MOLDPRES.

Potrivit datelor Procuraturii Generale, în noiembrie 2016, un bărbat şi nepotul său, fiind la o stînă din apropierea satului Corjeuţi s-au luat la ceartă cu un consătean din cauza unui conflict mai vechi. Fiind în stare de ebrietate, cei doi au lovit victima cauzîndu-i leziuni corporale grave incompatibile cu viaţa.

Recent, ambii bărbaţi au fost condamnaţi la cîte 10 ani de închisoare, în penitenciar de tip închis. Sentinţa nu este definitivă şi poate fi atacată conform legii.

(Reporter A. Zara, editor L. Alcază)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!