ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Participanții la Academia regională din Europa de Est pentru democraţie socială au vizitat Ministerul de Externe

08:52 | 18.05.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 18 mai. /MOLDPRES/. Viceministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Daniela Morari, a avut marți o întrevedere cu participanţii la ediţia din anul curent a Academiei regionale din Europa de Est pentru democraţie socială, organizată de către Fundația germană Friedrich Ebert Stiftung (FES) în perioada 14-20 mai, la Chişinău, transmite MOLDPRES cu referire la Serviciul de informare și comunicare cu mass-media al MAEIE.

Academia oferă spaţiu de dialog şi un program cuprinzător pentru tineri, lideri de opinie, reprezentanţi ai societăţii civile, funcţionari publici, membri ai echipelor tinere ale partidelor politice din Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Germania, R. Moldova, Rusia şi Ucraina.

În cadrul reuniunii, Daniela Morari a prezentat o informație amplă privind principalele priorităţi ale politicii externe a Republicii Moldova, ultimele evoluţii în dialogul Republica Moldova – Uniunea Europeană, rezultate şi provocări în implementarea acordului de asociere, Parteneriatul Estic, cooperare regională, comunicare strategică şi cooperarea cu societatea civilă.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!