ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Mihaela Lazari și Oleg Tudorean au devenit premianți la Europenele de armwrestling (juniori)

15:53 | 18.05.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 18 mai. /MOLDPRES/. Mihaela Lazari și Oleg Tudorean au obținut medaliile de bronz, respectiv, aur la Campionatul European de armwrestling, categoria de vîrstă juniori, care se desfășoară la Katowice (Polonia), relatează MOLDPRES. 

Președintele federației naționale de profil, Marcel Darie, a declarat pentru mass-media că aceste performanțe ar putea fi consolidate de ceilalți membri ai echipei moldovene. ”Mă bucur. Sper că următoarele zile de concurs ne vor mai aduce medalii”, a spus oficialul. 

Din lotul național mai fac parte Vladimir Butucea, Lilian Oprea, Oleg Tudorean, Ion Shoshev, Victor Butmalai, Andrei Curus, Daniel Procopciuc, Andrei Mînascurtă, Alexandru Grumeza și Vadim Stăvilă.

Campionatul este rezervat juniorilor, tinerilor, seniorilor și sportivilor cu dizabilități. Actuala ediție este a 27-ea. La competiție participă sportivi din 35 de țări.

(Reporter I. Robu, editor A. Răileanu)

img17003729

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!