ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șeful diplomației moldovenești a avut o întrevedere cu ministrul Afacerilor Externe şi Comerţului al Ungariei

14:17 | 19.05.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 19 mai. /MOLDPRES/. În marja participării la cea de-a 127-a Sesiune a Comitetului de Miniştri a Consiliului Europei la Nicosia, viceprim-ministrul, ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene al Republicii Moldova, Andrei Galbur, a avut astăzi o întrevedere cu ministrul Afacerilor Externe şi Comerţului al Ungariei, Péter Szijjártó, transmite MOLDPRES. 

Potrivit Serviciului de informare și comunicare cu mass-media al MAEIE, oficialii au efectuat un schimb de opinii privind stadiul actual al relaţiilor moldo-ungare, agenda vizitelor bilaterale planificate pentru anul curent, situaţia regională şi eficientizarea cooperării pe dimensiunea Parteneriatului Estic.

Totodată, şefii diplomaţiilor ambelor state au evocat importanţa cooperării pragmatice pe dimensiunea comercial-economică, pledînd pentru dinamizarea schimburilor comerciale şi participarea investitorilor din ambele state în realizarea proiectelor comune în domeniul economic. 

img17003769

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!