ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ministrul Andrei Galbur a purtat discuţii cu omologul său danez

14:30 | 19.05.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 19 mai. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul, ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Andrei Galbur, a avut astăzi o întrevedere cu omologul său danez, Anders Samuelsen. Discuțiile au fost purtate în marja celei de-a 127-a Sesiuni a Comitetului de Miniştri al Consiliului Europei, care se desfășoară la Nicosia, Cipru, a relatat pentru MOLDPRES Serviciul de informare si comunicare cu mass-media al MAEIE.

În cadrul întrevederii, cei doi oficiali au efectuat un schimb de opinii privind agenda relaţiilor bilaterale moldo-daneze şi perspectivele avansării acestora.

Ministrul Galbur a adus mulţumiri guvernului Danemarcei pentru asistenţa valoroasă acordată Republicii Moldova în implementarea reformelor, oficialul danez fiind informat despre evoluţiile politice şi economice din ţara noastră, precum și despre situația regională, inclusiv cele mai recente evoluții în dosarul transnistrean.

De asemenea, cei doi oficiali au discutat despre cooperarea dintre cele două țări în cadrul organizațiilor internaționale. 

img17003770

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!