ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Campioana națională la fotbal va fi desemnată în urma unui meci suplimentar

09:34 | 22.05.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 22 mai. /MOLDPRES/. Campioana națională la fotbal, ediția 2016-2017, va fi desemnată pe 30 mai, după disputarea unui meci suplimentar între echipele Dacia Chișinău și Sheriff Tiraspol, relatează MOLDPRES.

Acest fapt a devenit cunoscut ieri în urma rezultatelor înregistrate de aceste două pretendente la titlul suprem. Dacia a învins cu scorul 3-2, în deplasare, formația Saxan Ceadîr-Lunga, iar Sheriff a surclasat-o cu 6-0 pe FC Ungheni. Ambele competitoare au acumulat cîte 69 de puncte. Conform regulamentului, urmează un meci de departajare. ”Acum totul se reia de la zero. Cine va fi mai pregătită – va învinge”, a declarat la conferința de presă patronul Daciei, Adlan Șișhanov. ”Avem destui jucători valoroși și ne vor ajunge forțe pentru a juca reușit pînă la meciul suplimentar și finala Cupei Moldovei”, a spus antrenorul echipei Sheriff, Roberto Bordin.

În celelalte partide din ultima etapă a campionatului au fost consemnate următoarele rezultate: Speranța Nisporeni – Academia Chișinău 0-0, Dinamo-Auto Tiraspol – Zimbru Chișinău 1-1, Milsami Orhei – Zaria Bălți 2-0. Victoria repurtată de Milsami i-a permis să obțină medalia de bronz.

Meciul Dacia – Sheriff se va desfășura pe stadionul ”Zimbru”. Campioana ediției precedentă a fost desemnată, de asemenea, în urma disputării unui meci suplimentar.

(Reporter I. Robu, editor L. Alcază)

img17003810

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!