ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Donald Trump a ajuns în Israel, a doua etapă a turneului său în străinătate, după Arabia Saudită

13:20 | 22.05.2017 Categorie: Externe

Tel Aviv, 22 mai /MOLDPRES/.Preşedintele american Donald Trump a sosit luni în Israel, a doua etapă a primului său turneu în străinătate, început în Arabia Saudită, unde a petrecut două zile, transmit AFP şi Reuters, citate de AGERPRES şi MOLDPRES.

Avionul prezidenţial Air Force One a aterizat cu puţin înaintea orei locale 12:30 (09:30 GMT) pe aeroportul internaţional Ben Gurion de la Tel Aviv.

Preşedintele Trump va face în cursul după-amiezii o vizită la Zidul Plîngerii de la Ierusalim, urmînd ca în cursul serii să aibă o întrevedere cu premierul israelian Benjamin Netanyahu.

Într-o tentativă de relansare a negocierilor israeliano-palestiniene, Trump se va întîlni marţi şi cu preşedintele palestinian Mahmoud Abbas.

Turneul său va continua la Vatican, la Bruxelles - pentru un summit NATO - şi în Sicilia, pentru o reuniune la vîrf a G7.

 

 

/Editor M.Cucu/

img17003817

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!