ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenda zilei de marți, 23 mai 2017

08:30 | 23.05.2017 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Premierul Pavel Filip va prezida ședința Consiliului național pentru reforma administrației publice.

Ora 14.00, Casa Guvernului, Sala de şedinţe, et. I, str. A. Puşkin.

***

Ministerul Tineretului şi Sportului invită la Conferința privind consolidarea cooperării în domeniul tineretului între ministerul nominalizat și Administrația Publică Locală.

Ora 10.00, bd. Ştefan cel Mare şi Sfînt 162, sala de şedinţe et. 1.

***

Membrii Partidului Democrat din Moldova se vor reuni în ședință de lucru, în care vor fi discutate mai multe subiecte de actualitate.

După ședință, reprezentanții mass-media sînt invitați la briefingul tradițional, care se va desfășura cu începere de la ora 11.00 la sediul central al PDM, str. Tighina 32.

***

Asociația Promo-LEX desfășoară Conferința Internațională cu tema „Opțiuni și rațiuni în reformarea sistemului electoral din R. Moldova. Experiențe internaționale comparate”. În cadrul evenimentului va fi prezentat studiul „Proiectarea sistemului electoral în Republica Moldova”, realizat de experții internaționali Mette Bakken, Norvegia și Adrian Sorescu, România.

Ora 9.30, Sala Courtyard, hotelul Codru, str. 31 August, 127.

***

La Academia de Științe a Moldovei va avea loc deschiderea Conferinței științifice internaționale ”Patrimoniul etnologic: concepte, tendințe și abordări", eveniment organizat de Institutul Patrimoniului Cultural al AȘM cu susținerea și concursul Fondului Interstatal de Colaborare Umanitară al țărilor CSI.

Ora 10.00, Sala Azurie a AȘM.

***

Centrul de Sănătate Publică din municipiul Chişinău organizează Atelierul de instruire cu tema “Prevenirea accidentelor casnice şi rutiere la copii de vîrsta 0 – 5 ani”, eveniment realizat în contextul colaborării cu Proiectul moldo-elveţian „Regionalizarea Serviciilor Pediatrice de Urgenţă şi Terapie Intensivă din Republica Moldova”.

Ora 9.00, str. Alexandru Hîjdeu, 49.

***

Asociația Presei Independente invită la masa rotundă de prezentare a celui de-al doilea raport al monitorizării de conţinut a celor mai importante posturi de televiziune din Federaţia Rusă, retransmise în Republica Moldova: Pervîi Kanal, RTR, NTV, REN TV, STS.

Ora 10.00, sala de conferinţe a hotelului „Regency”, str. Sfatul Țării 17.

***

Centrul de Analiză şi Prevenire a Corupţiei organizează o conferinţă de presă cu tema: „Anticorupţia în justiţie. Reforma ANI”.

Ora 12.00, Agenţia IPN.

***

Diaspora moldovenească din Rusia va susține o conferinţă de presă axată pe relaţia dintre această diasporă şi guvernarea actuală.

Ora 10.00, Agenţia IPN.

***

ÎM ”Asociația de gospodărire a spațiilor verzi” organizează o întrunire publică privind starea arborilor de salcîm formă sferă din aliniamentul Pieței Marii Adunări Naționale (din fața Casei Guvernului Republicii Moldova).

Ora 11.00, Piața Marii Adunări Naționale (dinspre str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni).

(Editor M. Jantovan)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!