ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Theresa May şi Jeremy Corbyn și-au suspendat campania electorală în urma atentatului terorist de la Manchester

09:17 | 23.05.2017 Categorie: Externe

Londra, 23 mai /MOLDPRES/.Premierul conservator Theresa May și liderul opoziției laburiste Jeremy Corbyn și-au suspendat marți campania electorală pentru alegerile parlamentare anticipate de la 8 iunie după atentatul de luni seară de la Manchester, transmite AFP, citată de AGERPRES şi MOLDPRES.

Corbyn a precizat pentru agenția Press Association că el și May au căzut de acord să "suspende pînă la noi ordine" campania din cauza atentatului.

Cel puțin 19 persoane au murit și circa 50 au fost rănite luni seară într-o explozie după un concert al cîntăreței pop americane Ariana Grande în sala Arena din Manchester, în nord-vestul Angliei, potrivit poliției.

Mai mulți martori au spus că au auzit o explozie puternică, ce a provocat scene de panică în sala de concerte, dar și afară, unde numeroși părinți așteptau ieșirea copiilor lor.

Conform poliției transporturilor din Manchester, explozia s-a produs în foaierul stadionului care găzduiește sala de concerte.

Poliția tratează explozia drept "atac terorist".

 

 

/Editor M.Cucu/

img17003837

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!